Alter Ego Italy-Egobond

Egobond sila a ochrana, vlasy ošetrené ako nikdy predtým.

 

Egobond je rad produktov Bond-Builder pre technický servis a údržbu vlasov upravených v kaderníckom salóne a tiež pre kontinuitu doma.

Egobond

Egobond sa rodí z vedy, technológie a vedomostí spôsobom s desaťročiami skúseností, stálosťou a úspechmi na trhu kaderníckeho priemyslu, Alter Ego Italy .

Kompletný rad produktov pre technický servis a údržbu vlasov upravených v salóne a pre kontinuitu v domácnosti, ktorý je okrem iných vlastností obohatený o revolučnú aktívnu Keravis TM Bond Technology *, vďaka ktorej sú výsledky jedinečné.

Tento revolučný posilňovací systém, vyvinutý v siedmich krokoch, troch na ošetrenie v salóne a štyroch na domácu údržbu, je formulovaný s tromi veľmi jasnými cieľmi:

  • Na ochranu a posilnenie štruktúry vlasov počas technických služieb v salóne a na udržanie a zlepšenie kvality vlasov doma.
  • Ponúkajú skvelé výhody proti lámavosti vďaka formuláciám na báze bielkovín, ktoré pôsobia na všetky parametre odolnosti a hydratácie vlasov.
  • Predĺžte si časom účinnosť a trvanie ochrany vlasov vďaka ponuke skvelého krytia, vykonávaním údržby doma.
  • Technológia Keravis TM Bond * . Silná aktívna látka zložená z aminokyselín a bielkovín rastlinného pôvodu, ktorá posilňuje a zlepšuje stav poškodených vlasov.
  • Vďaka nízkej molekulovej hmotnosti preniká do vlasovej kutikuly a vytvára silu zvnútra a zlepšuje odolnosť vytvorením filmu na vonkajšej strane, ktorý vlasom dodáva extrémny lesk.

 

 

Kompletný rad Egobond pre salón a domov Alter Ego Italy

Egobond 1 2 3» OŠETRENIE V SALÓNE.

      Krok 1.Egobond_1


Bond Booster. Dodatočná liečba. pH 4,3-4,8 vďaka špeciálnemu proteínovému komplexu keravis TM preniká do vlasov a posilňuje ich štruktúru. Zmiešaný s technickým produktom (farbou alebo odfarbovačom) zlepšuje odolnosť a vzhľad vlasov bez toho, aby narušil výsledok prebiehajúceho chemického ošetrenia. 250 ml.

 

   Krok 2. Egobond_2


Bond Setter. Posilňujúca liečbapH 4,5-5-0. Funguje v synergii s Bond Booster1 a poskytuje vlasom väčšiu hydratáciu a skrášlenie.

 Krok 3.Egobond_3


Bond Locker. Tesniace ošetrenie. pH 4,5-5,0. vyživuje a rozčesáva upravené vlasy, dodáva im zdravý a silný vzhľad. Špeciálna molekulárna štruktúra polymérov obaľuje vlasy a znižuje poškodenie spôsobené tepelným a mechanickým namáhaním.

 

Egobond 4 5 6 7» LIEČBA DOMA.

Krok 4.Egobond_4
Bond Shampoo, Restructuring Shampoo pre poškodené vlasy. Chráni a opravuje farbené, odfarbené a ošetrené vlasy. Vlasy sa po každom použití ľahšie upravujú, sú lesklejšie a zdravšie. 200 ml.

Krok 5.Egobond_5
Bond maska. Reštrukturalizačná maska ​​obohatená o Keravis TM Bond , ktorý rozčesáva a do hĺbky vyživuje vlasové vlákno. Chráni pred krepovatením a tvorbou rozštiepených končekov. Zanecháva vlasy lesklé, hodvábne a pripravené na ďalší krok. 250 ml.

Krok 6.Egobond_6
Bond Leave-in. Bezoplachová tesniaca kúra s formuláciou Keravis TM Bond , ideálna pre všetky typy vlasov, najmä farbené, odfarbované a upravované. Vytvára na stonke ochranný film, ktorý je schopný chrániť vlasy pred vonkajšími vplyvmi. 200 ml.

Krok 7.Egobond_7
Pridajte olej. Uvoľňujúci olej obohatený o olej Habeša s hlbokým vyživujúcim účinkom. Dokončuje ošetrenie Egobond, ktoré dodáva posledný ochranný dotyk a zároveň dodáva vlasom vitalitu, lesk a plynulosť. 100 ml.