S cieľom uľahčiť užívateľom používať naše webové stránky využívame cookies. Používaním našich stránok súhlasíte s ukladaním súborov cookie na vašom počítači / zariadení. Nastavenia cookies môžete zmeniť v nastavení vášho prehliadača.

           

 

      

Manuály

arr3INEBRYA BLACK PEPPER - OCHRANA PRED TEPLOM   INEBRYA BLACK PEPPER - ORGANIC VEGAN Ochrana pred teplom. BLACK PEPPER je línia obsahujúca...

KONTAKTY

RIVAKO s.r.o.
Vážska 350
925 52 Šoporňa
tel: +421903652055
rkomada(a)outlook.sk

» Ochrana osobných údajov
Názory a pripomienky

Článok XI.

Ochrana osobných údajov

 

 

  1. Osobné údaje sú spracúvané v súlade so zákonom č. 18/2018 Z. z. o ochrane osobných údajov v znení neskorších predpisov.

  2. Prevádzkovateľ neposkytuje osobné údaje kupujúceho tretej osobe, okrem zvolenej prepravnej spoločnosti ktorá zabezpečuje doručenie tovaru alebo služieb, alebo štátnym orgánom v prípade kontroly, prípadne sprostredkovateľovi a to na základe vzájomnej zmluvy uzatvorenej podľa Zákona č. 18/2018 Z.z.

  3. Prevádzkovateľ je povinný zabezpečiť osobné údaje pred ich sprístupnením neoprávneným osobám, prijatím vhodných technických a organizačných opatrení. Taktiež všetci zamestnanci prevádzkovateľa sú povinní dodržiavať mlčanlivosť vo vzťahu k osobným údajom.

  4. Dotknutá osoba má práva vymedzené v zmysle ust. § 19 a nasl. Zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov v znení platných noviel a to konkrétne:

    a) právo na informácie, ktoré je plnená týmto obsahom a obchodnými podmienkami,

    b)  právo požadovať prístup k osobným údajom týkajúcich sa dotknutej osoby - § 21     Zákona spočíva vo Vašom práve dožadovať sa akým spôsobom a na aké účely sú Vaše      údaje spracúvane, pričom túto požiadavku môžete adresovať na kontaktný e-mail.,

    c) právo na opravu osobných údajov - § 22 Zákona Vám umožňuje opraviť osobné údaje ak sú neaktuálne,

    d)  právo na vymazanie osobných údajov - § 23 Zákona využijete v prípade ak nemáte záujem, aby prevádzkovateľ ďalej spracúval osobné údaje,

    e)  právo na obmedzenie spracúvania osobných údajov - § 24 Zákona uplatníte v prípade   ak sa domnievate, že osobné údaje boli spracúvané v rozpore so zákonom,

    f) právo namietať spracovanie osobných údajov - § 27 Zákona,

    g) právo na prenosnosť osobných údajov,

    h) právo podať podnet na dozorný orgán vo vzťahu k spracúvaným osobným údajov.

  1. Prevádzkovateľ od kupujúceho získava nasledovné osobné údaje: titul, meno, priezvisko, adresa, adresa na doručenie, fakturačná adresa, telefónne číslo, e-mailová adresa,ktoré sú spracúvané za účelom korektného vybavenia Vašej objednávky. Tieto osobné údaje sú uchovávané po dobu 10 rokov pre účely archivácie. V rámci vybavenia objednávky dochádza k spracúvaniu osobných údajov za účelom vystavenia faktúr, vystavenia skladových (dodacích) listov, zabezpečenia dopravy ako aj účtovania v účtovníctve.

 

  6. Prevádzkovateľ poveril sprostredkovateľa, ktorý je prevádzkovateľom internetového               portálu heureka.sk so službou Overené zákazníkmi, spoločnosť Heureka Shopping, s.r.o. so      sídlom Karolínksa 650/1, 186 00 Praha, IČO: 02387727  aby v mene prevádzkovateľa e-           shopu spracúvala jednorázovo osobné údaje v rozsahu meno, priezvisko, e-mail a informácie   o objednanom tovare za účelom hodnotenia kvality nákupu. Pre účely tohto hodnotenie zašle sprostredkovateľ jednorazový e-mail kupujúcemu s možnosťou hodnotenia.


YjUxMDlhNW